fredag 18 januari 2008

Man är vad man äter

Jag fick en fråga om en lista på alla konstiga saker jag ätit. Här är en snabb sammanställning.

Biff med myror och myrägg.
Stora, stora sniglar.
Grishjärna i soppa.
Råa skölpaddsägg.
Grillad orm med små, grillade ormägg.
Råa räkor (i olika rätter).
Rå biff i sallad.
Rå fisk med chili i kryddiga löv. (Åts som snacks på marknaden)
Ankägg med foster.
Grisöra.
Hela små räkor med huvud och skal.
Ostron (det kanske inte är så annorlunda)
Grillad groda. (Fötterna ser roliga ut)
Alla möjliga sorters inälvsmat. Grismage, komage, gristarmar,
hönsnjure, hönslever, kohjärta med mera.
Gräshoppor. Rätt gott.
Larver. Kanske 2-3 cm stora.
Råa små musslor. Kryddade med chili, goda men svåra att äta.
Hönsfötter.

Jag kanske borde hitta någon röstningspryl så folk kan få rösta om vad som är konstigast.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Micke. Är det något av vad Du ätit som inte är konstigt? Mormor

micke sa...

Jodå, jag har ätit en massa normala saker. Jag ska försöka åstakomma en toplista över mumsiga saker också.